Skip to content

Bijbaan (zaterdagen)

Son en Breugel, Noord-Brabant, NederlandFabriek

Functieomschrijving

Jouw rol:

De hele week is onze timmerwerkplaats volop in bedrijf. Op de zaterdagen zorgen we dat we op maandag weer vol aan de bak kunnen! Er zijn altijd nog kleine klusjes, we ruimen op en we onderhouden de machines. Met een gezellig team van vaste medewerkers en oproepkrachten combineren we hard werken en plezier maken. Zo hebben we de werkplaats weer snel op orde!


Op de zaterdagen werken we van 7:30 uur tot 12:30 uur.


Ons bedrijf:

De Brug is in 1980 opgericht en tot op de dag van vandaag nog onder leiding van de familie. Uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek met het gehele productieproces in eigen handen.


Op alle gebieden merk je dat deze familiecultuur ontzettend belangrijk is; we zijn trots op ons team, onze fabriek en ons product.

Daarnaast vinden wij het als bedrijf belangrijk om te investeren in personeelsontwikkeling, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze zaken zijn dan ook verankerd in ons bedrijfsbeleid.
Zo kunnen wij zorgen dat je terecht komt in een prettige werkomgeving waar je alle faciliteiten tot je beschikking hebt om topkwaliteit te kunnen leveren.

Je komt bij ons terecht in een warm nest. Een totaalleverancier willen wij namelijk niet alleen zijn voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Of je nu een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, ervaren of een aanstormend talent; wij denken graag met je mee.

Bezoek voor meer informatie www.debrug.eu


Wij bieden:

  • Lekker bijverdienen op de zaterdagochtenden!
  • Leuk werk, leuke collega's!
  • De mogelijkheid om in de vakanties extra te werken!
  • Je bent natuurlijk welkom op onze personeelsuitjes!

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je bent een aanpakker;
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd;
  • Je bent beschikbaar op de zaterdagen.