Skip to content

Timmerman Buitendienst

Son en Breugel, Noord-Brabant, NederlandService & Montage

Functieomschrijving

Jouw rol:


Jij hebt een paar gouden handen. Daarom overhandigen we je maar al te graag de sleutels van een van onze compleet ingerichte bedrijfswagens! Als Timmerman in de buitendienst voor De Brug Timmerfabriek ben je namelijk veel zelfstandig op pad.


Als de houten kozijnen en trappen bij ons de fabriek uitrollen, moeten ze immers nog een plek krijgen binnen een van onze projecten. Zet jij voor ons de spreekwoordelijke puntjes op de ‘i’?Onze klanten bevinden zich in heel Nederland, maar de meesten zitten in het zuiden. Je werkt volgens een planning waarin alle projecten en onderhoudswerkzaamheden zijn opgenomen. Is deze rol op je lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer op deze functie.


Ons bedrijf:

Zeg je de Brug, zeg je familie Kastelijn. Opgericht door, in handen van en inmiddels met alweer de derde generatie aan boord. “En zo voelt het ook", spreekt Joop Kastelijn – directeur en zoon van de oprichter. “Hier werken we met een lach en genieten we van elkaars vakmanschap.”


Elke donderdag op onze locatie in Veghel en elke vrijdag op onze locatie in Son blijven de broodtrommels thuis. De hele 'familie’ schuift dan graag aan bij een vers bereide lunch. Verzorgd door onze collega Lianne. En uiteraard plakken we daar maandelijks een gezellige borrel aan vast.


We willen dan ook niet alleen een totaalleverancier zijn voor onze opdrachtgevers. Dat willen we ook voor onze collega's. Of je nu ervaren bent of een aanstormend talent; wij denken graag met je mee en willen dat je je snel onderdeel voelt van onze ‘familie’.


Bezoek voor meer informatie www.debrug.eu


De Brug biedt je:

  • Een goed salaris conform CAO Timmerindustrie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een collectieve ongevallenverzekering en een WGA-hiaat uitgebreid verzekering;
  • Werk voor lange termijn in een gezond en groeiend bedrijf;
  • Wekelijks op vrijdag een verzorgde lunch met het gehele team;
  • Maandelijks op vrijdag een gezellige borrel;
  • Een bedrijf waar je de ruimte krijgt om te ontdekken en ontwikkelen.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent representatief, servicegericht en klantvriendelijk;
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en problemen oplossen.