Skip to content

Timmerman Buitendienst

Son en Breugel, Noord-Brabant, NederlandService & Montage

Functieomschrijving

Jouw rol:

De Brug Timmerfabriek is op zoek naar een ervaren timmerman die weet van aanpakken. Werk je graag in de buitendienst of ben je reeds werkzaam als zelfstandig monteur van kozijnen en ramen? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Als Timmerman Buitendienst reis je het gehele land door. Samen met je collega van de binnendienst stel je een planning op. Op deze projecten zorg jij dat onze ramen en kozijnen perfect gemonteerd worden. Alles klaar? Klant tevreden en wij tevreden! 

Is deze rol op je lijf geschreven? Aarzel dan niet en solliciteer op deze functie.


Ons bedrijf:

De Brug is in 1980 opgericht en tot op de dag van vandaag nog onder leiding van de familie. Uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek met het gehele productieproces in eigen hand.


Op alle gebieden merk je dat deze familiecultuur ontzettend belangrijk is; we zijn trots op ons team, onze fabriek en ons product. Daarnaast vinden wij het als bedrijf belangrijk om te investeren in personeelsontwikkeling, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze zaken zijn dan ook verankerd in ons bedrijfsbeleid. Zo kunnen wij zorgen dat je terecht komt in een prettige werkomgeving waar je alle faciliteiten tot je beschikking hebt om topkwaliteit te kunnen leveren.


Je komt bij ons terecht in een warm nest. Een totaalleverancier willen wij namelijk niet alleen zijn voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Of je nu een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, ervaren of een aanstormend talent bent; wij denken graag met je mee.


Bezoek voor meer informatie www.debrug.eu


De Brug biedt je:

  • Een goed salaris conform CAO Timmerindustrie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een collectieve ongevallenverzekering en een WGA-hiaat uitgebreid verzekering;
  • Werk voor lange termijn in een gezond en groeiend bedrijf;
  • Wekelijks op vrijdag een verzorgde lunch met het gehele team;
  • Maandelijks op vrijdag een gezellige borrel;
  • Een bedrijf waar je de ruimte krijgt om te ontdekken en ontwikkelen.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Je steekt graag de handen uit de mouwen;
  • Je bent representatief, servicegericht en klantvriendelijk;
  • Je kunt uitstekend zelfstandig werken en problemen oplossen.


of