Skip to content

Machinaal Timmerman

Son en Breugel, Noord-Brabant, NederlandFabriek

Functieomschrijving

Jouw rol:


Bij De Brug werk je als timmerman aan de meest uiteenlopende projecten. Je bent betrokken bij zowel nieuwbouw als renovatie projecten. Wij zijn een totaalleverancier voor onze opdrachtgever; van inmeten tot spuiten, beglazen en monteren. Wij hebben alles in eigen beheer.

Afhankelijk van jouw talenten en ambities bekijken we samen waar jij het beste tot je recht komt. Door de sterke groei van ons bedrijf zoeken we voor diverse afdelingen collega’s. Zowel aanstormende talenten die het vak graag willen leren of de professional die graag een volgende stap in zijn carrière wil maken.

Affiniteit met hout, een echte teamplayer en plezier in het leveren van maatwerk; dat kenmerkt je als collega. Wij zijn voorzien van een modern machinepark, maar hebben nog steeds de liefde voor het oude ambacht van de houtbewerking.

We zijn benieuwd naar je verhaal en vertellen je graag meer over De Brug als jouw nieuwe werkplek.Ons bedrijf:

De Brug is in 1980 opgericht en tot op de dag van vandaag nog onder leiding van de familie. Uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek met het gehele productieproces in eigen hand.

Op alle gebieden merk je dat deze familiecultuur ontzettend belangrijk is; we zijn trots op ons team, onze fabriek en ons product. Daarnaast vinden wij het als bedrijf belangrijk om te investeren in personeelsontwikkeling, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Deze zaken zijn dan ook verankerd in ons bedrijfsbeleid. Zo kunnen wij zorgen dat je terecht komt in een prettige werkomgeving waar je alle faciliteiten tot je beschikking hebt om topkwaliteit te kunnen leveren.

Je komt bij ons terecht in een warm nest. Een totaalleverancier willen wij namelijk niet alleen zijn voor onze opdrachtgevers, maar ook voor onze collega’s. Of je nu een afstand tot de arbeidsmarkt hebt, ervaren of een aanstormend talent; wij denken graag met je mee.


Bezoek voor meer informatie www.debrug.euDe Brug biedt je:

  • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen, ongeacht hoeveel ervaring je al hebt;
  • Een fijn en hecht team, met korte lijntjes;
  • Een dynamisch, jong, ondernemend en vooruitstrevend team;
  • Iedere vrijdag een heerlijke en vers bereide lunch met alle collega’s en eens per maand een gezellige borrel;
  • Uiteraard een goed salaris conform CAO Timmerindustrie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een WGA-hiaat uitgebreid verzekering en een collectieve ongevallenverzekering.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Affiniteit met of ervaring in houtbewerking;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Een goede werksfeer vinden wij heel belangrijk, dus jij bent een gezellige collega;
  • Je hebt oog voor detail en levert graag verzorgd werk af;
  • Ervaring in het lezen van tekeningen is een sterke pre.

of