Skip to content

Timmerman werkplaats

Son en Breugel, Noord-Brabant, NederlandFabriek

Functieomschrijving

Jouw rol:

Dagelijks werken wij met hart en ziel aan de meest uiteenlopende projecten.
Ruim 40 jaar een expert in het vervaardigen van ramen en kozijnen met een goede balans van ervaring en kennis binnen ons team. Zo zijn we uitgegroeid tot een moderne timmerfabriek.
We werken daarnaast met duurzame en ecologisch verantwoorde grondstoffen.
Hierdoor staan wij altijd achter de producten die we leveren.

Een groeiend en gezond bedrijf, dat zijn wij. Je krijgt bij ons de ruimte om te ontdekken waar je talent ligt. We vinden het belangrijk dat de juiste persoon op de juiste plek staat, om zo naar een langdurige samenwerking te kunnen streven.

Door de sterke toename in onze werkzaamheden hebben wij mogelijkheden op onder andere onze afdelingen voormontage, spuiterij, afmontage en beglazing.

Wat het werken bij ons zo leuk maakt? Fijne collega’s, mogelijkheid tot bijscholing, interessante arbeidsvoorwaarden en een hoge waardering voor je dagelijkse inzet.


Ons bedrijf:

Zeg je de Brug, zeg je familie Kastelijn. Opgericht door, in handen van en inmiddels met alweer de derde generatie aan boord. “En zo voelt het ook", spreekt Joop Kastelijn – directeur en zoon van de oprichter. “Hier werken we met een lach en genieten we van elkaars vakmanschap.”


Elke donderdag op onze locatie in Veghel en elke vrijdag op onze locatie in Son blijven de broodtrommels thuis. De hele 'familie’ schuift dan graag aan bij een vers bereide lunch. Verzorgd door onze collega Lianne. En uiteraard plakken we daar maandelijks een gezellige borrel aan vast.


We willen dan ook niet alleen een totaalleverancier zijn voor onze opdrachtgevers. Dat willen we ook voor onze collega's. Of je nu ervaren bent of een aanstormend talent; wij denken graag met je mee en willen dat je je snel onderdeel voelt van onze ‘familie’.


Bezoek voor meer informatie www.debrug.eu


De Brug biedt je:

  • De mogelijkheid om zowel als ervaren of leerling verder te ontwikkelen;
  • Een fijn en hecht team, met korte lijntjes;
  • Een dynamisch, jong, ondernemend en vooruitstrevend team;
  • Iedere vrijdag een heerlijke en vers bereide lunch met alle collega’s en eens per maand een gezellige borrel;
  • Uiteraard een goed salaris conform CAO Timmerindustrie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan een WGA-hiaat uitgebreid verzekering en een collectieve ongevallenverzekering.

Vereisten

Jouw profiel:

  • Een goede beheersing van de Nederlandse en/of Engelse taal;
  • Ondernemend, teamplayer en beschikt over een kritische blik;
  • In staat tekeningen te lezen;
  • Beschikt over technisch inzicht;
  • Gedreven en passievol in het werken met duurzame materialen.